Reklam

İNTERNETTEN PARA KAZANMAK


MotorMoney en kazançlı para kazanma sitesi

MotorMoney ile kazanmak kolay son 1 yıldır şahane kazandıran oyunlardan, siteyi 6 aydır kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım. Bu yüzden siteye yatırım yapmanızı kesinlikle tavsiye ederim. Kazanmak istiyorsanız siteye yatırım yapmalısınız, ücretsizde kazanabilirsiniz ama daha uzun sürecektir. Altta gördüğünüz gibi siteye ben 3000 rubler yatırdım ve 11.708 rubler çektim ve halen durmadan çekiyoruz, gittiği yere kadar. En zoru ilk 3 ayı atlatmak ana para çıkmış oluyor ve gerisi artık durmadan kara gidiyor..

MotorMoney ile kazanmak kolay, ekonomik browser oyunlarından ve üstelik çok iyi kazandırıyor. Siteden kazanabilmek için araba almanız gerekli, en ucuz araba 10 rubleden başlıyor. Size verilen üyelik hediyesi 10 rubler ile bir araba alarak kazanmaya başlayabilirsiniz. Arabanız ne kadar pahalıysa o kadar çok para kazanırsınız. Alttaki gibi araba çeşitleri kazançlar arabaların 
gücüne göre değişiyor. Gelirler aylık %25 ile %38 arasında değişiyor, bu aldığınız arabanın büyüklüğüne bağlıdır.

 

Daha iyi kazanmak için:
Motormoney, den daha fazla kazanabilmek için öncelikle günlük ikramiyeler var unutmayalım, daily bonus yazan yerden. Burada her gün bedava 0.10 ile 1.0 rüble arası kazanabilirsiniz. Surf yapmanız gerekli solda surfing site yazan yerde reklamlar var burdaki reklamlara tıklayarak kazancınızı artırabilirsiniz. Referansları unutmayalım kendinize referans edinerek ekstradan kazanç sağlayabilirsiniz. Ad site to surfing yazan yerden sizde reklam verebilirsiniz bu sitede, örneğin 40 rublere 1000 gösterim sunan reklamlar var bence çok ucuz, diğer benzeri sitelerinize referans bulmak istiyorsanız bu seçeneği kullanabilirsiniz.

Ödeme kanıtları

 

Siteden çektiğim ödemeler üstteki gibi en son para çekimi 26.04.2018 – 368 rubler. Sitenin güvenli olduğuna kanıt getirdiğimizde konu yayınlanıyor, yani kısaca her siteyi öncelikle araştırıp inceledikten sonra yayınlıyoruz. Bu sitede ödemelerde bir sorun yok her zaman anında geliyor. Güvenli site yatırım yapabilirsiniz, hiç yatırım yapmadan para kazanabileceğiniz şahane bir kazanç sitesi.

Oyunun Amacı: Para yatırıp aylık %25 - %35 Kazanmak ve sonsuza kadar 
Oyun Nasıl Oynanır: Araba alarak günlük kazanç elde edrsiniz, kazançlar arabanın büyüklüğüne bağlıdır en kötüsü %25 kazandırıyor. ve 10 rüble değerinde. 

Sitede 2 kasa var biri çekilebilen para diğeri yatırılabilen para kısmı. Parayı yatırdığınızda yatırılan kasaya gider oradan araba alabilirsiniz sadece. Diğer kasa çekilebilendir ister çekersiniz isterseniz araba alma kasasına aktarıp hesabınızı büyütüp daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz! 

KISACA MOTORMONEY
Başlangıç tarihi: 04.06.2017 – Kullanıcı: 641.678
Üyelik hediyesi 10 rubler (En ucuz araba 10 rubler değerinde)
Referral komisyon: 2 levels 7% – 3%
Ekstra kazanç: Günlük ödül ve Surfing.
Ödemeler: Perfect Money, Yandex Money, Payeer, Bitcoin, ADVCash
En az ödeme: 1 rubler

 


Üye olmak için tıklayınız
https://motormoney.org/?u=30819

Refsiz Link.
https://motormoney.org

Bol Kazançlar Dilerim.. 

1 yorum:

  1. YUNUS EMRE HAN18 Aralık 2019 00:57

    SİTEME REKLAM VEREREK KAZANDIM UFAK TEFEK ŞEYLER

    YanıtlaSil

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Blogger tarafından desteklenmektedir.