Reklam

TURKCELL BİP SÜRPRİZ NOKTA HİLESİ


*Öncelikle Bip ile Fake GPS Pro'yu indirmemiz gerekiyor
*Sonrasında telefonunuzun geliştirici seçeneklerinden Sahte Konum seçeneğinden Fake GPS Pro'yu seçiyorsunuz.
*Sonra Bip'ten Keşfete gelip Süpriz Nokta kampanyasına geliyor "Oyna" diyorsunuz.Oyna dedikten sonra karşınıza harita çıkacak.Haritaya tıklayın en çok hediyelerin olduğu kısımlara bakın.
*Fake GPS Pro'ya girip istediğiniz yere gidip sağ tarafta olan küçük play butonuna basın sonrasında reklam çıkacaktır reklam bittikten sonra telefonunuzun ekranında bir joystick belirir bu harita üzerinde hareket edebilmenizi sağlar.(Eğer konumunuzu haritadaki hediyeye yakın bir mesafeye getirdiyseniz ama alamıyorsanız joystick ile daha da yakınlaşabilir ve alabilirsiniz)
*Sonra tekrar BİP'e dönüyoruz girdiğiniz gibi sahte konumu kapatın hatası verecektir burda yapmanız gereken "vazgeç" seçeneğine tıklamak sonra Mesajlaşma kısmına atacaktır tekrar haritaya tıklayacaksınız sonra yine Sahte Konum hatası verirse yine vazgeçe basacaksınız.Bunu böyle hata gidene kadar gir çık gir çık yapa yapa yapmalısınız.3. yada 4. seferde zaten hata gidiyor ve Turkcell sizi orda görüyor böylece hediyenizi alabiliyorsunuz.

4 yorum:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Blogger tarafından desteklenmektedir.