Reklam

Turkcell 19 Mayıs Bedava İnternet Hediyesi 2018


Turkcell geçtiğimiz günlerde yaptığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özel kampanyaları ile birçok abonesini mutlu etmeyi başarmıştı. Bu önemli gün için mobil müşterilerine bedava internet paketi sunan dev GSM firması abonelerinin ücretsiz internet kullanmalarına olanak sağlayarak abonelerinin bir günde olsa tarifelerinden eksilme olmaksızın internet kullanımının tadını çıkardılar.
Şimdi de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor bayramının da yaklaşması ile beraber Turkcell, ülke tarihimiz için önemli olan bir başka gün içinde kampanya hazırlıklarına girişti. Diğer Turkcell bedava internet paketi kampanyalarımız için bu konuyu ziyaret edebilirsin.
19 Mayıs tarihi için geçtiğimiz sene yaptığı Genç abonelere özel 2 GB bedava internet kampanyasıile birçok abonesini mutlu eden firmanın, bu senede benzer bir kampanya ile aboneleri karşısına çıkması bekleniliyor. Henüz kampanyaya dair net bir bilgi bulunmamaktadır. Ama yakında bir zamanda kampanya detaylarının açıklanılması beklenilmektedir. Muhtemeldir ki bu kampanyayı da BİP, Hesabım yada Yaani gibi uygulamalar üzerinden yapacaktır. 

Turkcell 19 Mayıs Kampanyası 2018

Mayıs ayına girmemiz ile beraber Turkcell, Türkiye genelinde herkes için oldukça önem ifade eden 19 Mayıs’ı anmak için abonelerine cazip fırsatlı kampanyalar hazırlamaya başladı.
Turkcell 19 Mayıs Kampanyası 2018 ile sizde bedava internet paketi kazanma şansı yakalayın ve tarifenizden ücret ödemek zorunda kalmadan internete bağlanın.
Kampanyaya dair detaylar ortaya çıktığı takdirde buradan bilgilendirileceksinizdir. Takipte kalmaya devam edin ve çok cazip hediyeler kazanın.
Kampanyaya Nasıl Katılabilirim?
Bu kampanyaya katılmak için herhangi bir şey yapmanıza gerek yoktur. Kampanyaya katılımınız otomatik olarak gerçekleşecektir.
Katılım Koşulları Nelerdir?
Geçtiğimiz sene yapıldığı gibi sadece GNÇ’li abonelere özel bir kampanya olabilir. Böyle olduğu takdirde de bu fırsattan sadece 26 yaş altı aboneler faydalanabilecektir. Faturalı ya da faturasız fark etmeksizin tüm GNÇ’li aboneler katılabilirler.
Nasıl İptal Edebilirim?
Kampanya kapsamındaki faydalar hattınıza otomatik olarak tanımlanacağı için iptal etmeniz mümkün değildir. Faydalarınızın kullanım süresi bittiğinde otomatik olarak iptal edilecektir.
Hediye İçeriği Nedir?
Geçtiğimiz sene GNÇ’li abonelere 1 gün geçerli 2 GB hediye edilmişti. Bu seneki kampanyaya dair bir açıklama yapılmamasına rağmen bu senede benzer bir kampanya beklenilmektedir. Detaylar açıklandığında buradan bilgi alabilirsiniz.
19 Mayıs Hediyeleri Hakkında Detaylar
Hediyeleriniz hattınıza tanımladığında size kısa mesaj yolu ile bilgi verilecektir.
Kazandığınız kullanım haklarınıza dair bilgilere 2222’ye “KALAN” yazıp göndererek ulaşabilirsiniz.
Kazandığınız faydalar sadece yurt içi kullanımlarda geçerlidir.

Hiç yorum yok:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Blogger tarafından desteklenmektedir.