Reklam

TURKCELL SÜRPRİZ NOKTA HİLESİ

Turkcell Sürpriz Nokta hilesi için android telefonumuzdan Google Play uygulamasını açarak “Hola Fake GPS” uygulamasını indirmemiz gerekiyor. Uygulamayı indirdikten sonra açın, bir yandan’da Turkcell Bip uygulaması üzerinden Sürpriz Nokta hizmetini yani oyununu açın ve kutuların nerede olduklarına bakın. Mesela “İzmir 256. Sokak 41 Numara” önünde bir adet Sürpriz Nokta kutusu görüyoruz, hemen sahte konum uygulamamızı açarak parmağımız yardımı ile o konumu harita üzerinden buluyoruz, konum doğruluğunu kontrol ettikten sonrada “GO” yazısına basmanız yeterli olacaktır. Bu sayede artık telefonunuz sizi o konumdaymış gibi gösterecek ve şimdi hile yapımının son aşamasına geçerek Bip uygulamasını kapatıp tekrardan oyna butonuna basıyoruz.
Turkcell Sürpriz Nokta bu sefer bizi kutunun olduğu yerde görecek ve hemen ekranın aşağısında “Kazan” butonu aktif olacaktır, bu butona tıklayarak hediyemizi alabiliriz. Ayrıca bu buton bazen birden fazla şekilde aktif olduğundan dolayı butona birkaç defa tıklayarak daha fazla hediye kazanabileceğinizi unutmayın. Kazan butonuna tıkladıktan sonra üstten birçok mesaj gelecek ve hediyemiz hattımıza yüklenecektir.

Hiç yorum yok:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Blogger tarafından desteklenmektedir.