Reklam

TURKCELL RAMAZAN BEDAVA İNTERNET KAMPANYASI

Ramazan Ayı 1 Haftalık 1 GB İnternet

BiP Messenger uygulamasını cep telefonunuza App Store ya da Play Store üzerinden indirip sonrasında 15 arkadaşınıza mesaj atarak bir hafta kullanabileceğiniz 1 GB bedava internetkazanabilirsiniz. 2018 Turkcell Ramazan hediyesiile yüzlerimiz epeyce gülecek gibi görünüyor!
Turkcell 2018 Ramazan 2 GB İnternet
BiP Messenger uygulaması üzerinden 20 arkadaşınıza mesaj göndererek 1 hafta geçerli 2 GBkazanabilirsiniz.

Sahur 2 GB Bedava İnternet Kampanyası

Ramazan ayı boyunca BiP Messenger üzerinden 5 mesaj atan herkes gece 02.00 ile 06.00 saatleri arasında geçerli 2 GB kazanıyor.
Bilinmesi Gereken Detaylar
Gelen onay mesajının ardından kazandığınız faydaları kullanmaya başlayabilirsiniz.
Kazandığınız bu kullanım haklarınız bittiğinde size kısa mesaj yolu ile bilgi verilir.
“KALAN” yazıp 2222’ye ücretsiz kısa mesaj göndererek ya da Hesabım uygulamasına giriş yaparak kullanım haklarınızı öğrenebilirsiniz.

Turkcell 4.5G Ramazan Kampanyası 2018

BİP uygulamasını telefonuna indirmiş tüm aktif faturalı ve faturasız (hazır kartlı yani kontörlü) hat sahipleri 4.5G Ramazan Kampanyası sekmesini takip ederek 11 Mayıs ile 13 Haziran 2018 tarihleri arasında internet paketlerini ikiye katlayabilir. 2 kat hediye internet için uygulamayı telefonunuza indirin ve güncellemeleri takip edin.

Turkcell Ramazan Bedava internet 2018

Bu makalemizde Turkcell sahur hediyesi ve diğer süprizlerine yer verdik, umarız ilginizi çekmeyi başarmışızdır. Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında nasıl yapılır demeden faturalı veya faturasız aboneler mükemmel hediyeler kazanacak!

Hiç yorum yok:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Blogger tarafından desteklenmektedir.