Reklam

TURKCELL 2018-2019 HEDİYE İNTERNET


1.Turkcell Yaani 2 GB Bedava internet kampanyası

Turkcell uygulamayı kullanan Turkcell kullanıcıları için 2 GB bedava internet tanımlıyor. Uygulama ile Türkiye’de ki yerli arama motoru eksikliğini gidermeye çalışan Turkcell kendi kullanıcılarını da bedava internet paketi ile uygulamaya yönlendirmeye çalışıyor. Yaani ile yerli arama motoru yeni bir yüz kazandı.
Uygulamayı edinmek için Yaani arama motorunun resmi sitesi olan https://yaani.com.tr/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Kullandığınız işletim sistemine göre Apple Store ve Play store üzerinden arama yaparakta uygulamayı telefonunuza yükleyip bedava internet kampanyasından yararlanabilirsiniz. 

2. GNÇ Uygulamasını İndir 1GB Bedava İnternet Kazan 


30 Haziran 2017 yılına kadar geçerli olan Turkcell bedava internet paketlerinden olan 1GB limite sahip olan internet paketinden sizlerde yararlanmak istiyorsanız hemen kullanmış olduğunuz cihazlarınıza Google Play & App Store üzerinden GNÇ uygulamasını indirerek 1 haftalık 1GB internet paketini yapabilirsiniz. Turkcell bedava internet 2017 yılının yeni seçeneklerinden olan GNÇ uygulamasındaki bedava internet sayesinde sizlerde hem 1 hafta boyunca bedava internete giriyorsunuz ve hem de Turkcell operatöründe birçok fırsatları GNÇ uygulamasından takip ediyorsunuz.
GNÇ uygulamasını Google Play’den ya da App Store üzerinden indirebilirsiniz.
GNÇ uygulaması haftalık 1GB internet paketi vermektedir.
Turkcell GNÇ uygulamasını indirmek ücretsizdir.
Güncel ve daha önceden hiç kullanmadığınız bedava internet paketlerini bu kısımdan bulabilir ve kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Turkcell bedava internet 2017 yılına ait güncel uygulama kampanyaları ile bedava internet kodları.    

3.Turkcell 4.5G Salla Kazan Bedava İnternet Paketi 


Turkcell Hesabım uygulaması kalan kullanımlarınızı kontrol edebileceğiniz, fatura detaylarınıza bakıp ödeme yapabileceğiniz, TL yükleme, hat ayarı yapma, paket satın alma gibi işlemlerinizi kolayca yapabileceğiniz Turkcell uygulamasıdır.
Kampanyadan her hafta sadece 1 kereyararlanılabilir.
Kampanyadan sadece cihazı ve sim kartı 4.5G uyumlu Turkcell Bireysel ve Kurumsal, Faturalı ve Hazırkart, aktif, ses aboneleriyararlanabilir. Bu kitlede olup, halihazırda 4.5G abonesi olmayan aboneler 4.5G Salla Kazan Kampanyası’na katılıp hediyelerini aldıklarında 4.5G aboneliğine kayıt edilir.
Hediye alma hakkı yenilenmeden cihazı ve sim kartı 4.5G uyumlu hale yeni gelen aboneler, hediye alma hakkını bir sonraki haftanın başında Pazartesi günü alır. Hediye alma hakkı için Pazartesi gününden geriye dönük olarak 7 gün cihaz ve sim kart uyumluluk kontrolü yapılır.
Data hatları kampanyadan yararlanamaz.
Kampanya 20 Şubat 2017 günü başlar ve 24 Nisan 2017 saat 09.00’a kadar geçerlidir.
Hediye alma hakkı her Pazartesi saat 09.00’da yenilenir ve Pazar 23.50’ye kadar geçerli olur. 

4. 4.5G Hediye BiP 1GB Kampanyası 


BiP ile internet paketinizden harcamadan,  4.5G hızında sesli ve görüntülü arama yapabilirsiniz!


Hiç yorum yok:

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Blogger tarafından desteklenmektedir.